martes, 3 de noviembre de 2009

Recull d'imatges del Concert Rock'n'Rumba

Aquí teniu un petit muntatge de la nit del 24 d’octubre al poliesportiu.

2 comentarios:

  1. EL CORO DE LA CARCEL4 de noviembre de 2009, 2:08

    Els drets d'imatge lis podeu abonar al programa de TVE1, i nosaltres ja reclamarem la nostra part, que per algo es va inventar la SGAE i les marques registrades.

    ResponderEliminar
  2. Hola nois i noies,
    Molta gent ja saben el "curro" que comporta estar a la comissió de festes, i el poc agraït que és estar-hi donat que, no sempre es felicita la feina feta ni és al gust de tothom. Però tot i això, cada any hi ha persones que s'eforcen molt per tirar les festes en davant, fer noves activitats i millorar les festes.
    Per això, us vull fer una apreciació que, moltes perssones han comentat, seria molt bó que tingueu en compte.
    L'any passat es va posar en marxa una iniciativa que fa temps, es realitza a molts pobles de catalunya i la resta d'espanya: el foment del reciclatge i la cura pel medi ambient. A molts ens va encantar aquesta iniciativa, a altres els va costar una mica més, però finalment amb cadascuna de les festes es van imposar "ELS GOTS REUTILITZABLES". Amb iniciatives com aquesta tots posem el notre "granet d'arroz" per una país més net i sà. A la festa del passat mes d'octubre no es van utilitzar aquesll gots, la qual cosa és UN PAS enrrera en la cultura medi ambiental i la cura del poble. I segur que, la comissió també un notaria amb la brutícia que es veia al pabelló poliesportiu. Ja que l'any passat hi havien burilles i líquid per terra, però ni un sol pàstic de gots trencat. Estava més net.
    Així que, us insto a que continueu amb la petita herència de l'any passat i promogueu les bones formes i la cura pel medi ambient.
    Gràcies a tots i totes per la feina desinteresada que porteu a terme

    ResponderEliminar

Els vostres comentaris